Over ons

 

De Looyerij is een gezellig bar-brasserie die zich pal in het centrum van Schotte, het state-of-the-art sportcentrum van Aalst, bevindt aan de historische Kapellekensbaan in Erembodegem (Aalst).

 

Bij de Looyerij kan je terecht voor iets te lekker te drinken en/of te eten, wat werk in te halen (high-performance wifi) of net om even te relaxen. Bij ons kan het allemaal. We bieden ook vergaderfaciliteiten aan.

'Waar fabrieksrook omhoog gaat,

valt de mens naar beneden.'

- Louis Paul Boon, De Kapellekensbaan

VOOR ELK WAT WILS

 

In bar-brasserie de Looyerij kunt u terecht voor een snelle hap, om uitgebreid te tafelen of om enkel iets te drinken. Zo staan op de kaart tal van Belgische bieren.

De keuken is traditioneel Vlaams en wordt aangevuld met seizoensgebonden suggesties gaande van wild tot pasta en salades. Hierbij worden steeds dagverse ingrediënten gebruikt. Kortom, u vindt hier steeds voor iedereen wat wils !

WINTER én zomer zijn fijn

 

Zowel in de zomer als bij minder warme temperaturen is het ook aangenaam vertoeven bij ons. Zo beschikt de Looyerij over een ruim, zongericht terras en twee ingesloten patio's zodat ook 's winters de rokers uit de wind staan. Bent u eerder gehaast? Geen probleem, wij garanderen u een snelle bediening! Voor al uw feesten en vergaderingen stellen we een aparte, volledig uitgeruste zaal ter beschikking.

Goed om weten

 

 

De Looyerij ligt tussen het centrum van Aalst en het centrum van Erembodegem. Vanaf afrit Aalst op de E40 bereik je de Looyerij op 5 minuten. Wanneer je de E40 verlaat, neem je op de rotonde de tweede afslag (Parklaan). Op het einde van de Parklaan passeer je links het park en volg je het park links mee, na 1 kilometer kom je aan Schotte uit.

Copyright Cedo Nulli - Alle rechten voorbehouden